velfjord.no

Sidene om Velfjord på Helgeland

Kultur og idrett

Presentasjon av ulike aktører innen kultur og idrett i Velfjord.
Ta kontakt dersom du ønsker en presentasjon på denne siden.

Galleri Nevernes

Galleri Nevernes

Tilhører kystkultursenteret Nevernes Havn, som også omfatter en rekke andre utstillinger. I sommersesongen finner her du presentasjoner og salgsutstillinger av forskjellige malerier, skulpturer, tekstiler, glass, keramikk.

Kontakt

Nevernes Havn
Nevernes
8960 Velfjord
Tlf: 99575312 Hjemmeside

Grovens

Grovens

Grovens gammeldansorkester spiller egenarrangert gammeldansmusikk, hovedsakelig i dala-stil. Dagens arenaer er festivaler, konserter og en og annen konkurranse. Musikerne i Grovens gammeldansorkester har deltatt i prosjekter med amatørteater og kor, og har ellers medvirket ved kirkebryllup og ulike konsertarrangementer. ( Foto: Liselotte Kristoffersen.)

Kontakt

Johan Arnt Groven
8960 Velfjord
Tlf: 41458303

Hilstad Idrettslag

Hilstad Idrettslag

Hilstad Idrettslag ble grunnlagt i 1925 og har en rekke idrettsaktiviteter å tilby. I tillegg til idrettskole har de fått realisert en kunstgressbane og et flott skianlegg i Klokkaråsen, med hoppbakker, brettbakker, heis, lysløyper og klubbhus med kafe.

Kontakt

Geir Lien
8960 Velfjord
Tlf. 97761993 Hjemmeside

Hilstad skolekorps

Hilstad Skolekorps

Hilstad Skolekorps er et generasjonskorps med både unge og voksne. Her er fortsatt plass til flere, og har du spilt i korps tidligere er det bare å ta kontakt. Aspiranter tas opp ved ved oppstarten av hvert skoleår.I tillegg til tradisjonell 17. mai-feiring arrangerer vi ulike konserter og tar også imot oppdrag.

Kontakt

Wenche Olsen
Tlf: 97979911 Hjemmeside

Kulturskolen i Brønnøy

Kulturskolen i Brønnøy

Kulturskolen i Brønnøy er et kulturtilbud til barn og unge hvor vårt mål er å gi hver elev muligheten til å ha glede av deltakelse innen de kulturtilbud som velges uansett om målet er å bli profesjonell utøver eller å ha et meningsfylt fritidstilbud. I Velfjord foregår undervisningen på Hilstad skole.

Kontakt

Kulturskolen i Brønnøy
Boks 465
8901 Brønnøysund
Tlf. 48192434Hjemmeside

Nevernes Havn

Nevernes Havn

Senter for kystkultur på Helgeland.
I tillegg til kunstgalleri og andre omfattende utstillinger har Nevernes Havn arrangert Nevernesdagen, Southern Rock Night, Nevernes Rock Night og familiedager der en rekke profilerte artister har opptrådt.

Kontakt

Nevernes Havn
Nevernes
8960 Velfjord
Tlf: 99575312 Hjemmeside

Velfjorddagene

Velfjorddagene

Velfjorddagene blir arrangert hvert år i siste del av juli og varer i 9 dager. I løpet av Velfjorddagene arrangeres en rekke ulike arrangementer som utstillinger, guidede turer, turløp, konserter, revy og dans.

Kontakt

Beate Almås
Akset
8960 Velfjord
Tlf: 41543011 Hjemmeside

Velfjordrevyen

Velfjordrevyen

Velfjordrevyen er en kulturinstitusjon i Velfjord og har holdt det gående siden 1987. Velfjordrevyen har hentet mange priser fra både Norsk og Nord-Norsk revyfestival. Velfjordrevyen har lagt ned et utall dugnadstimer i arbeidet med å få reist nye Gimle, og deretter samle inn penger til en profesjonell scene med lyd og lysutstyr.

Kontakt

Rune Nepås
Hommelstø
8960 Velfjord
Tlf: 99230314 Hjemmeside

Øvre Velfjord Skytterlag

Øvre Velfjord Skytterlag

Øvre Velfjord Skytterlag har ca. 130 medlemmer. Skytebanen ligger i 9 km øst for Hommelstø, ved FV76 og har nå 5 skiver på 100m og 10 skiver på 200m, alle elektroniske, av typen KME. Standplassen er nybygd. Skytterhuset inneholder kjøkken, kontor og oppholdsrom, til sammen ca. 95 kvm. På huset kjøres visning av skivene når vi arrangerer stevner.

Kontakt

Torfinn Govassli
8960 Velfjord
Tlf: 48174105 Hjemmeside